Het menselijke potentieel voorgoed ontketenen.

Wij helpen u … om anderen te helpen.

WIJ BEREIKEN DIT DOOR:

 

  1. Het aanbieden van de hoogste kwaliteit producten en diensten, door de wetenschap ontwikkeld, voor een volledig goede gezondheid. ARIIX staat op zichzelf met haar unieke begrip van de gezondheidswetenschappen. Door onze inzet om u de meest recente onderzoeksresultaten in de voedingswetenschap te verschaffen, hebben we samengewerkt met vooraanstaande deskundigen in de gezondheids- en welzijns- industrie om er zo voor te zorgen dat u over de veiligste en meest nuttige producten op de huidige markt beschikt.
  2. Het bieden van een goede kans voor de echte financiële onafhankelijkheid. Financiële experts en economen gaan akkoord dat de beste manier om uw financiële toekomst veilig te stellen, is om geld te verdienen uit meerdere bronnen. Het is ons doel om onze vertegenwoordigers de kans te geven hun eigen bedrijf te starten, waarmee u de kans heeft te diversifiëren, een ondernemer te zijn en uiteindelijk uw eigen baas te worden.
  3. Gericht op wat goed werkt voor onze vertegenwoordigers.
    Bij ARIIX begrijpen we dat de sleutel tot het laten bloeien van een netwerk marketing bedrijf is door onze vertegenwoordigers alle kansen om te slagen te geven. Wij zoeken voortdurend naar feedback van onze vertegenwoordigers over wat werkt – of niet werkt – in ons huidige bedrijfsmodel en wat we kunnen doen om hun ervaring te verbeteren. Wij bieden ook opleidingsmateriaal, cursussen, online bronnen en nog veel meer, om u te helpen uw bedrijf daadwerkelijk te laten groeien en uw persoonlijke en financiële doelen te bereiken.
  4. Teruggeven op een lokaal en wereldwijde schaal.
    ARIIX wordt aangedreven door de kracht van het menselijke potentieel. Het is onze wen om bij te dragen aan het grotere goed van elke persoon die we tegenkomen, omdat wij geloven dat ieder van ons met elkaar verbonden is voor een bepaald doel. Dat is waarom we teruggeven. Of we nu werken met gevestigde liefdadigheidsinstellingen, helpen met hulpverlening bij rampen, het doneren van de opbrengst aan mensen in nood of gewoon een buurman helpen en noem maar op. ARIIX past de ‘Pay It Forward’ filosofie toe in elk aspect van ons werk.