Op deze pagina kunt u de testimonials lezen waarin de positieve effecten van de Ariix producten zijn terug te vinden.

Shauna van Dijk

Shauna van Dijk

Mijn naam is Shauna 22 jaar, toen ik deze challenge tegenkwam was ik heel erg sceptisch. Ik heb jarenlang geprobeerd om blijvend gewicht te verliezen, maar telkens werd ik weer zoals ik was of zelfs nog zwaarder, waar ik steeds onzekerder van werd. Ik heb altijd geloofd dat het belangrijker is hoe je je voelt dan wat je weegt. Ik ben deze challenge aangegaan als laatste hoop, namelijk blijvend gewicht verliezen, oftewel mij zeker voelen over mijzelf. De eerste keer dat ik het deed was ik 8 kilo vet kwijtgeraakt en toen ik 6 maanden later nog op hetzelfde gewicht was heb ik de challenge nogmaals gevolgd en ben ik weer 7 kilo kwijtgeraakt. Deze challenge heeft mij veranderd. Ik voel mij beter dan ooit en nu 3 maanden later ben ik nog steeds op gewicht. Mijn challenge 2 change heeft mijn lifestyle positief veranderd! Bedankt !

Mustafa Özen

Mustafa Özen

Ik ben Mustafa Özen. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en van Turkse afkomst. Ik was tot aan mijn 20e vrij slank. Ik ben vervolgens als taxichauffeur aan de slag gegaan. Ik werkte vooral avonden en nachten en at voornamelijk bij restaurants en fastfoodketens. In die vier jaar kwam ik 20 kg aan. Ik had eens een eiwitdieet geprobeerd en viel daarmee 8 kg af in 2 maanden. Vanaf dat moment viel ik weer terug in mijn oude eetpatroon. Ik ken Giovanni van de sportschool en heb hem daardoor ook om advies gevraagd. Ik wilde weer graag afvallen, maar het lukte niet uit mijzelf. Giovanni liet mij een lifestyleprogramma zien, genaamd ‘Super Happy Me’. Hij liet mij resultaten zien van anderen en deze zagen er indrukwekkend uit. Dit was zéker iets wat ik wilde proberen en begon er enthousiast aan. De eerste maand viel ik 7,5 kg vet af. Ik was superblij. Vervolgens heb ik ditzelfde programma nog twee keer gevolgd en viel in totaal nog eens 18 kg vet af. Het leukste hiernaast is dat ik ook nog eens spiermassa heb ontwikkeld. Dit geweldige avontuur heeft mij geïnspireerd om ook anderen te helpen met afvallen op een leuke manier. Ik wil ze ook laten zien dat het niet alleen om het afvallen gaat, maar ook om de gezonde lifestyle die je aanhoudt.

Isabelle
Willemse-Weeda

Isabella Weeda

– 8 KG

8

– 14 KG

14

– 10 KG

10..

Marijke Jellema

Marijke Jellema

Eind december 2013 werd er bij mij een longontsteking geconstateerd. Dit was het grootste signaal wat ik kon krijgen dat mijn “emmertje” echt (te) leeg was… Het duurde lang voordat ik een beetje opknapte en bleef op een enorm laag energie level. Alle medische stappen waren doorlopen en afgerond. Uit mijn bloed kwam niets bijzonders meer en de dokter kon alleen nog maar veel geduld voorschrijven… Tot het moment dat ik begon met de MOA met daarbij de capsules REJUVENIIX. Ik had binnen 3 uur een resultaat waar ik al die maanden op had gewacht. Er verdween een mist uit mijn hoofd en ik hoefde er niet zo over na te denken hoe ik mijzelf van A naar B kon verplaatsen. Iets wat voorheen heel vanzelfsprekend was, werd tijdens mijn ziekte een enorme belasting en werd echt verlicht door de MOA en REJUVENIIX.

Op dat moment ging er even door mijn hoofd: zit het nu echt tussen mijn oren?? Maar niets is minder waar. Tijdens de weken en maanden die volgden merkte ik, met kleine stapjes, dat ik steeds sterker werd en ben. Veel meer energie en beter in balans!

Henneke Schefferlie

Henneke Schefferlie

Al sinds mijn twintiger jaren heb ik last van eczeem aan handen en voeten, voornamelijk inde zomerperiode . Ik heb alle doktoren bezocht en behandelingen ondergaan, maar altijd zonder blijvend resultaat.
Mijn buurvrouw Kitty had al tien keer gezegd dat ik haar wonderdrank moest gebruiken, maar ik geloofde niet in die ONZIN en BIJGELOOF. Maar ja elke keer als ik last had zei mijn BUUFIE je weet wat ik heb zeg het maar hoor.
Een aantal keren nam ik een fles voor een maand en dacht zie je wel het helpt niet. Elke keer met tussenpozen. Toen ik weer erge last had wilde ik weer een fles Moa. Toen zei Kitty: krijg je niet. Want steeds stoppen dan helpt het niet . Je mag Moa als je een abonnement neemt en mij belooft het 3-6 maanden te gaan gebruiken. Ik had zo’n pijn dus ik heb het gedaan. En afgelopen zomer heb ik voor het eerst weer op mooi slippertjes gelopen nergens geen last van.
Blij met mijn BUUFIE

Annemarie Van der Graaf

Annemarie Van der Graaf

Mijn ervaring en groei met Goldfintii:

Drie jaar geleden ben ik gestart met Ariix. In het begin alleen door de liefde voor het product. Tien jaar geleden was ik namelijk heel ernstig ziek, waardoor mijn energie niveau heel erg laag bleef. In de middag viel ik als een blok om op de bank, zodat ik in de avond nog gezellig met mijn gezin kon zijn.

Toen Kitty in de praktijk kwam voor een massage vertelde zij mij over de Moa. Ik dacht dat dit misschien iets is voor mij om mijn energie weer terug te krijgen. Ik ben de MOA gaan gebruiken en mijn energie kwam inderdaad terug. Sindsdien wil ik niet meer zonder. Ik voel me zoveel beter en kan nu eindelijk ook overdag tijd doorbrengen met mijn gezin.

Cayan Tavana

Cayan Tavana

Na 2 jaar niet te hebben gesport door de hernia die ik heb opgelopen op mijn 18de levensjaar, ben ik veel aangekomen. Dat was ik van mezelf niet gewend, omdat ik al mijn hele leven actief met verschillende sporten bezig ben. Ik had al paar afval programma’s en diëten geprobeerd, maar bij geen een had ik een blijvend resultaat en had ik dus ook een jojo effect. Totdat ik in aanraking kwam met C2C. Ik ben in 3 weken 8 kilo vet kwijtgeraakt en na 18 maanden ben ik nog steeds op gewicht gebleven. Daarnaast ben ik lichamelijk sterker geworden door de methode en kan ik beetje bij beetje mijn sportverleden weer oppakken !! Heel erg bedankt C2C.

Alessio Guarguaglini

11903718_10153121059340172_3376096499773836243_n