SLENDERIIZ

Deze unieke combinatie van homeopathische middelen helpt in combinatie met vitamine B12 de eetlust te onderdrukken en de stofwisseling te verhogen.

www.slenderiiz.com

Purenourish Powerboost
Purenourish Powerboost

PureNourish Cacao is een ‘Power Booster’. Deze wordt in combinatie met de PureNourish Naturel gebruikt en is een hoogwaardige bron van antioxidanten en super foods. Het is een geweldige toevoeging om droge(re) spiermassa te realiseren, een beter uithoudingsvermogen te creëren en een hogere stofwisseling te krijgen.

Meer info
Purenourish Naturel
Purenourish Naturel

PureNourish Naturel is een plantaardige, hoogwaardige eiwitshake vol vitaminen en mineralen. Te gebruiken als maaltijdvervanger, tussendoortje en als aanvulling op het sporten. De basis bestaat uit groene erwten en cranberries, aangevuld met een spijsverteringsmix.

Meer info
Purenourish Beautyboost
Purenourish Beautyboost

PureNourish Sinaasappel is een ‘Beauty Booster’. Deze wordt in combinatie met de PureNourish Naturel gebruikt en is een hoogwaardige bron van antioxidanten en superfoods. Het is een geweldige toevoeging ter bevordering van gezond haar, gezonde nagels en een prachtige huid.

Meer info
Slenderiix
Slenderiix-Xceler8

Slenderiix is een homeopathische formule, specifiek ontworpen voor het verliezen van vet en gewicht. Uitzonderlijk geschikt voor het aanspreken van onderhuids vet, zoals buikvet en plaatsen waar het normaal nauwelijks mogelijk is om af te vallen. Slenderiix is een natuurlijk en 100% hormoonvrij product, dat zelfs door topsporters kan worden gebruikt. Met Slenderiix kunt u tot 2x sneller vet en gewicht verliezen dan met andere programma’s die gericht zijn op afvallen door calorieopname verlaging.

Meer info
Xceler8
Slenderiix-Xceler8

Xceler8 is een gepatenteerde formule. Met onder andere als werkzame ingrediënten: Vitamine B12, Biotine en kruiden, die de vetverbranding verhogen. Xceler8 ervoor dat u energie krijgt en tegelijkertijd vet verbrandt. In de juiste verhouding verhoogt het de stofwisseling, wordt het energieniveau verbeterd en zorgt het voor een goede stemming.

Meer info