REVIIVE

Het gaat er niet alleen om wat eet om uw lichaam gezond te houden. Uw algehele lichaamsverzorging heeft eveneens een grote impact. Reviive is onze lichaamsverzorgings-lijn die meer doet dan alleen het schoonmaken van uw huid en haren. Het bevat alleen natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten en biedt uw gezondheid, van binnen en van buiten!

Organiceco-friendlycrueltyfree-and-vegan

Inzicht

De meeste mensen denken dat de lichaamsverzorgingsproducten die zij gebruiken alleen de haren, huid en tanden schoonmaakt.  Helaas is het tegenovergestelde het geval. De meeste verzorgingsproducten worden gefabriceerd met agressieve reinigingsmiddelen, kunstmatige geurstoffen, giftige toevoegingen, synthetische conditioners en allerlei andere toevoegingen die ten koste gaan van uw gezondheid. Dit alles ten bate van de goedkope massaproductie.

In de meeste lichaamsproducten wordt een flink aantal stoffen aangetroffen, dat door de Environment Protection Agency (EPA) wordt beoordeeld als gevaarlijk voor het milieu en uw gezondheid. Deze stoffen zijn echter (nog) niet verboden en worden veelvuldig door andere merken gebruikt. De meeste lichaamsverzorgingsproducten bevatten chemische stoffen. Wist u dat :

Natuurlijk anders

De producten uit de Reviive lijn bevatten de beste, natuurlijke organische ingrediënten. De volledige lijn en formules van Reviive zijn hypoallergeen, waardoor er nauwelijks tot geen kansen zijn op allergische reacties. Onze formules zijn vrij van agressieve, chemische stoffen, reinigingsmiddelen, ftalaten, kankerverwekkende stoffen en vrij van synthetische geur en kleurstoffen. Organische, natuurlijke ingrediënten helpen uw lichaam om het te beschermen tegen ongewenste stoffen die door de huid worden opgenomen. Stoffen waaraan we vandaag de dag helaas veelvoudig aan worden blootgesteld, door bijvoorbeeld milieuvervuiling. Omdat de producten 100% gifvrij zijn, houdt U met Reviive uw lichaam van binnen en van buiten schoon.

www.reviive.com

Bodywash
Bodywash

“Zacht, Fris & Schoon”

De volledige lijn en formules van Reviive zijn hypoallergeen. Zodat er nauwelijks tot geen kansen zijn op allergische reacties. Alle producten zijn gemaakt van gecertificeerde, biologische ingrediënten. Doordat de producten 100% gifvrij zijn, houdt u met Reviive Body Wash uw huid zowel letterlijk als figuurlijk schoon.

Zoet blauw lupine-extract is een uniek bestanddeel. De werking van de in water oplosbare eiwitten en peptiden worden door dit extract versterkt. Waardoor u volop profiteert van de voordelen: huidverbetering, toename van huidelasticiteit en bescherming tegen UV stralen.

Meer info
Conditioner
Conditioner

“Glad als shea butter”

Een natuurlijke conditioner die het haar verzorgt en de vochtbalans herstelt. Reviive conditioner is een rijke en natuurlijke mix van onder andere gecertificeerd biologisch theebladextract, aloë vera sap en Shea boter. Zodat uw haar aanraakbaar zacht en (weer) verzorgd wordt.

Meer info
Shampoo
Shampoo

“Was de vervuiling weg”

Uw hoofdhuid is een van de meest absorberende organen van uw lichaam. Om die reden is het van groot belang uw haar en hoofdhuid goed te verzorgen. Het begint met uw haar en hoofdhuid gifvrij te houden.

De meeste shampoos en conditioners die te koop zijn bevatten agressieve chemicaliën, die uw hoofdhuid en haar beschadigen. Veel ingrediënten – zoals siliconen en chemicaliën in conditioners – onttrekken vocht en verstoren de natuurlijke vochtopname en -balans van uw hoofdhuid en haar.

Meer info
Toothpaste
Toothpaste

“Van Nature Eenvoudig”

Reviive tandpasta bestaat uit natuurlijke ingrediënten, zoals calciumcarbonaat en gehydrateerd silica, om uw tanden gezond en stralend te houden. Het is vrij van natriumlaurysulfaat en fluoride, omdat dit giftige en chemische stoffen zijn, die niet bijdragen aan een gezond gebit en uw gezondheid.

Tevens bevat het gecertificeerd biologische pepermunt olie, en etherische vanille extract. Hierdoor smaakt Reviive tandpasta fris en is de mondervaring prettig. Probeer het – en ontdek dat natuurlijk het beste is.

Meer info