NUTRIFII

Onze kennis over voeding evolueert voortdurend en word steeds bijgewerkt door artsen, wetenschappers en voedingsdeskundigen.

Elk product uit het Nutrifii assortiment wordt grondig getest en gecontroleerd. De standaard die bij de productie wordt gehanteerd, overtreft alle industriële normen voor kwaliteit en zuiverheid.

Diverse certificaten en keurmerken waarborgen deze hoge standaard.

www.nutrifii.com

Optimal-V2
Optimal-V

Onze vitamine, ook wel bekend als de Optimal-V, bestaan uit een melange van biologische voedingsstoffen die kritische cellulaire functies in het lichaam ondersteunen. Geproduceerd in een evenwichtige samenstelling voor dagelijks gebruik, bevatten de Optimals de benodigde co-factoren, alsook de juiste dosering vitamine.

Meer info
Optimal-M
Optimal-M

Onze mineralen, ook wel bekend als de Optimal-M, bestaan uit een melange van biologische voedingsstoffen die kritische cellulaire functies in het lichaam ondersteunen. Geproduceerd in een evenwichtige samenstelling voor dagelijks gebruik, bevatten de Optimals de benodigde co-factoren, alsook de juiste dosering mineralen.

Meer info
Vinali
Vinali

Vinalí’s kenmerkende mix van druivenpitextract, vitamine C en bioflavonoïden is een krachtige bron van antioxidanten. Bijdragend aan de gezondheid en optimalisatie van cellen, de elasticiteit van de huid, bevordert Vinalí het immuunsysteem en beschermt het tegen vrije radicalen. Deze samenstelling is bewezen voor haar anti-aging effect.

Meer info
Rejuveniix
Rejuveniix

Rejuveniix is een energie verhogende melange van super fruit extracten en antioxidanten. Het zorgt voor meer energie, betere concentratie en algehele humeurverbetering. Een natuurlijke energiebooster die langdurig en gelijkmatig, zonder terugval, energie en focus geeft.

Meer info
Restoriix
Restoriix

Door de unieke samenstelling van actieve koolstof, Zeoliet en Chlorella bestrijdt Restoriix toxische elementen. Het voert afval- en gifstoffen af en helpt zo het vermogen van uw lichaam te herstellen om het maximale uit uw voedingsstoffen te halen.

Meer info
omega-Q
omega-Q

Omega-Q is een unieke mix van essentiële omega vetzuren en het co-enzym Q10 (CoQ10), de twee meest krachtige ingrediënten op aarde voor gezonde hersenen, hart en cellulaire functies. Deze uitgebalanceerde combinatie stimuleert een gezonde cholesterolspiegel, ondersteunt het hart en vormt een belangrijke factor bij het behoud van mentale functies door de bescherming van de hersencellen.

Meer info
Moa
Moa

Moa bestaat uit 34 geweldige superfoods, die rijk zijn aan vitaminen, voedingsstoffen en antioxidanten. Tevens bevat het Bioperine, een stof waarvan is bewezen dat het bijdraagt aan de opname van voedingsstoffen in het lichaam.

Meer info
magnical-D3
magnical-D

Magnical-D is de ideale combinatie van Magnesium, Calcium en vitamine-D. In deze combinatie wordt de opname van calcium geoptimaliseerd en gemaximaliseerd. Voor sterke botten, tanden, sterke spieren en optimale cardiovasculaire functies.

Meer info
biopro-Q
biopro-Q

Biopro-Q ondersteunt een gezond hart, gezonde bloedvaten en een sterk immuunsysteem. Biopro-Q beschermt cellen tegen oxidatieve stress en vrije radicalen, door de meest krachtigste vorm van CoQ10, ook wel bekend als Ubiquinol.

Meer info