ARIIX

ARIIX is een producent van gezondheids- en levensstijlproducten met een unieke kennis van gezondheidswetenschappen.

Zij beschikt over de meest recente onderzoeksresultaten in de voedingswetenschap en hebben samengewerkt met deskundigen in de gezondheidsindustrie om er voor te zorgen dat u over de veiligste en meest doeltreffende producten beschikt. Alle ARIIX producten staan onder toezicht van deskundige personen uit de voedingswetenschap die de strengste controles uitvoeren op de producten.

Deze diversiteit aan verzorgings- en homeopathische producten worden gebruikt voor lichamelijke verzorging, om af te vallen, als voedingssupplementen voor dagelijks gebruik, als aanvulling op uw dieet, tegen spierpijn, als u herstellende bent, etc.

MERK STRATEGIE

Met meerdere onafhankelijke merken, biedt ARIIX u de mogelijkheid voor diversiteit binnen uw bedrijf. Elk merk kan apart gebruikt worden, maar kan ook gecombineerd worden. Trends en de behoeften van de markt veranderen continu, dit is de reden waarom ARIIX verschillende merken heeft gecreëerd om tussen te kiezen. Dit zorgt ervoor dat je een concurrentievoordeel hebt en kan werken in een altijd veranderende markt.

NUTRIFII

Nutrifii

Nutrifii biedt een verzameling van premium supplementen om uw lichaam de nutritionele ondersteuning te geven die het nodig heeft voor een optimale gezondheid.

SLENDERIIZ

Slenderiiz

Slenderiiz biedt een veilige en lange termijn gewichtsverlies oplossing met de resultaten superieur aan die van dieet en lichaamsbeweging alleen.

PURITII

Puritii

Puritii beschermt u tegen verontreinigende stoffen in de lucht en het water die elke dag direct invloed op uw gezondheid hebben.

REVIIVE

Reviive

Reviive Organics personal care-producten zijn verpakt met alle natuurlijke en biologische ingrediënten.

PRIIME

Priime

Elke unieek effectieve formule van Priime brengt u het beste van de oude traditie en moderne wetenschappelijke kennis.

PRIIME

Jouvé

Jouve is een revolutionaire huidverzorgings merk met een selectie van hoogwaardige producten die echte, jeugdige glans onthult.

Promoise Seal

Seal of Approval

Velen beweren dat zij de beste zijn, bij ARIIX bewijzen we dat. We sparen geen kosten voor de hoogste kwaliteitseisen.