Veranderen begint bij jezelf!

Wij van Goldfinitii hebben C2C opgestart met de bedoeling om een lifestyle change waar te maken. Iets wat tijdelijk is, lost niets op. Er moet een verandering plaatsvinden in je levensstijl om ervoor te zorgen dat het resultaat blijvend is. Ieder jaar worden er nieuwe voornemens gemaakt. Wist je dat; 3 op de 4 mensen al binnen 2 maanden afhaken met het behalen van hun goede voornemens? De reden hiervoor is dat men niet genoeg gestimuleerd en gemotiveerd word om de juiste keuzes te maken betreffende hun levensstijl.

Nieuwe voornemens zijn geweldig als ze maar niet alleen voornemens blijven.

Vaak zijn het programma’s die erg zwaar zijn om vol te houden of is de verandering veel te groot. Maar wie wilt er nu niet het maximale uit zichzelf halen binnen de kortte periode? Iedereen wilt dit. Maar de manier vinden met het juiste advies en de juiste steun om dit te doen is vaak lastig.

Wij maken bij Challenge 2 Change gebruik van de expertises van verschillende wellness coaches en personal trainers, daarnaast hebben wij een bewezen systeem dat helpt bij het verbranden van vet. Dit systeem heeft zelfs in 2014 the best of Bountiful award gewonnen in de categorie: Weight Loss Service!

Vele individuen zijn jou al voor gegaan met deze challenge. Wij dachten namelijk, alleen sta je sterk, maar samen sta je veel sterker! Hoe fijn zou het zijn om met een groep mensen die hetzelfde doel hebben als jij deze challenge aan te gaan?! Het is bewezen dat mensen in groepsverband meer gemotiveerd worden door de groepsdynamiek, dan een individu alleen.

Het gaat om de manier van leven en niet een verandering van heel even!

Vele zijn jou voorgegaan! bekijk hier de resultaat.

Maak een verandering!